Utendørstrening i Norge

Den norske naturen byr på svært gode treningsmuligheter for alle, hele året. Det er kanskje derfor nordmenn er så glade i å være ute i naturen.exercise_250851046

Skogen og fjellet

Mange nordmenn bor i nærheten av skog og fjell. Det betyr at man lett kan komme seg ut i naturen, enten på en søndagstur eller på en trimtur. Bymarka er nært tilgjengelig i flere storbyer, og det er fint å jogge, gå på ski eller sykle ute i naturen.

Treningsformer

Sykling, jogging og fotturer er blant de vanligste treningsaktivitetene utendørs. Men selvsagt er det mye annet man kan gjøre for å holde seg i form. Man kan spille golf, frisbeegolf, svømme, padle eller klatre. Den beste treningen får man når man har det gøy, så finn en treningsform du liker. Da er det størst sjanse for at du fortsetter å trene.

Vintertrening

Nordmenn sitter heller ikke innendørs hele vinteren. Mange trener i treningsstudio, men mange liker også trene ute, selv midt på vinteren. Med gode dekk, kan man sykle på glatt føre, eller man kan sykle fat bike på snø. Løping kan også gjøres om vinteren, dersom man har gode sko. Ski er også en populær vinteraktivitet for å holde formen.