Bli proff på snøbrett

Skal man bli proff i en idrett, må man være villig til å trene mye og ofte. Noen velger å gå på idrettsgymnas der de kan kombinere trening og utdanning.

snowboard_369959183

Kjør mye og ofte

Dette er den enkleste regelen for å bli proff. Tren så mye som mulig når det er snøforhold. Tren både balanse og koordinasjon, i tillegg til å trene på hopp og triks. Press egne grenser for å bli bedre. Du kan også delta på kurs dersom du er nybegynner.

Sommertrening

Man kan trene opp balanse og koordinasjon hele året, også uten snø. Basistrening innen styrke og utholdenhet hjelper alltid, og man kan trene både balanse, hopp og triks ved å hoppe på en trampoline. Dette er også en fin utholdenhetstrening. Trening på skateboard kan også være nyttig.

Terping er tingen

Når man skal gjøre hopp og triks, er det bare terping og gjentatte repetisjoner som hjelper. Terp på grunnteknikkene først, og fortsett å terpe til hoppene sitter.

Øk antall treningstimer

Gode idrettsutøvere trener opptil 1000 timer i året. Det blir fort 18-20 timer i uka. Skal man bli proff, må man velge vekk et par andre ting, og bruke mer tid på idretten. Husk å variere treningen din.